Στην κοσμοπολίτικη Χαλκιδική

Studios Anna
Τα Studios Anna βρίσκονται στην πανέμορφη και κοσμοπολίτικη Καλλιθέα Χαλκιδικής, στην χερσόνησο της Κασσάνδρας. Το φιλικό περιβάλλον του Studios Anna, οι χώροι, η εξυπηρέτηση και η όλη εικόνα των studios αποτελούν την εγγύηση για απολαυστικές και άνετες διακοπές.

Σε πολύ κοντινή απόσταση (50 περίπου μέτρα), θα βρείτε όλα τα απαραίτητα καταστήματα και υπηρεσίες όπως τράπεζα, μπαρ, καφέ, παραδοσιακά ταβερνάκια, πιάτσα ταξί κλπ. που θα κάνουν πιο ξεκούραστες τις διακοπές σας. Ακόμη σε ελάχιστη απόσταση (250 περίπου μέτρα) μπορείτε να απολαύσετε το θαλάσσιο μπάνιο σας στην υπέροχη και ονομαστή παραλία της καλλιθέας με τα κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά.

Η περιοχή της Καλλιθέας τα τελευταία χρόνια με την συνεχή αναβάθμιση των υποδομών αλλά και του ότι συνδυάζει βουνό και θάλασσα, έχει γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς προορισμούς στην Χαλκιδική και ειδικότερα στη χερσόνησο της Κασσάνδρας. Από εδώ έχετε την ευκαιρία να επισκευθείτε αξιόλογες αρχαιολογικούς χώρους όπως ο ναός του Αμμωνα Δία σε πολύ μικρή απόσταση ή τα ιαματικά λουτρά της Αγίας Παρασκευής σε απόσταση 15 χιλιομέτρων.

Το υπέροχο φυσικό τοπίο της περιοχής θα σας καταπλήξει με το πράσινο να αγγίζει τις καταγάλανες παραλίες.